foto

Peter Kanerva

  • nar. 1978
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset
2016 Pimein hetki
2015 Ollaan vapaita
2014 66 tupakkaa (studentský film)
2013 A Feast With King Midas
Vše pro vlast
2012 Onni
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Kam jsme kdysi šli
Maailman paras tarina
2009 Levoton rauha (TV film)
2007 Colorado Avenue
2006 Placebo (TV film)
2004 Za nepřátelskou linií

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Diili (E10)
Hiki (E08)
NIC (E05)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace