foto

Caren Pistorius

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cargo
Gloria Bell
Smrtelné stroje
2016 Popírání holocaustu
Světlo mezi oceány
2015 Slow West
2013 Válka magazínů (TV film)
2012 Most Fun You Can Have Dying, The

TV seriály

2017 Wake in Fright (TV seriál)
2013 The Blue Rose (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace