foto

Perttu Leppä

  • nar. 8.2.1964 (55 let)
    Joensuu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 8 päivää ensi-iltaan
2005 FC Venuše
2003 Perly a svině
1999 Pitkä kuuma kesä
1997 Juhannustarinoita
1996 Angora (TV film)
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
1992 Karavaani (studentský film)
1989 Yksi-yksi (studentský film)
1987 Strutsi (studentský film)
1986 Aina ja aina (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2008 8 päivää ensi-iltaan
2003 Perly a svině
1999 Pitkä kuuma kesä
1996 Angora (TV film)
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
1992 Karavaani (studentský film)
1989 Yksi-yksi (studentský film)
1987 Strutsi (studentský film)
1986 Aina ja aina (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jäänmurtaja
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
1993 Ripa ruostuu

Dokumentární

2003 Amanda (TV film)

Host

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace