foto

Jana Robbins

  • nar. 18.4.1948 (71 let)
    Johnstown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ženy
2007 Stanley Cuba
1997 Vysoký cíl
1996 Poslední dny Frankieho Flye
1995 Smrtící láska

TV seriály

2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Pouť (S06E02)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Slabina (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Uncle (S08E04)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Extáze (S04E16)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Payback (S14E12)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spravedlnost (S03E19)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Secrets of the Soul (S05E07)
1996 Roseanne (TV seriál)
Fights & Stuff (S08E25)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace