foto

Gérard Vandenberg

  • nar. 10.3.1932
    Amsterdam, Nizozemsko
  • zem. 16.1.1999 (66 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Heimat-Fragmente: Die Frauen
1998 Vrah v mém domě (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
1996 Conversation with the Beast
Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
Mul Ha'Ye'arot
Workaholic
1995 Mein Opa ist der Beste (TV film)
Zpívající pes (TV film)
1994 Wildgroei
Zelený Jindřich
1993 Sein letzter Wille (TV film)
Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Ginevra
Ringe des Saturn, Die (TV film)
Utz
1991 Loriots Pappa ante Portas
1990 Velká hra
1989 Pavučina
1988 Polibek tygra
Schloß Königswald
Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1987 '38
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Die Letzte Rolle (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Bartolome oder Die Rückkehr der weißen Götter (TV film)
Mamas Geburtstag (TV film)
Mitläufer, Die
Smrt bílého koně
Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1984 Feuer für den großen Drachen (TV film)
1983 Jarní symfonie
1982 Mir reicht's - ich steig aus
1981 Dle svých sil a vědomí (TV film)
Jetzt und alles
1980 Unter Verschluß (TV film)
1979 Der Anruf
Lena Raisová
1978 Aus der Ferne sehe ich dieses Land
1977 Tauwetter (TV film)
1975 Carmina Burana (TV film)
Eiszeit
Insel der Krebse, Die (TV film)
1973 Inki (TV film)
Kain (TV film)
Rückfahrt von Venedig (TV film)
Traumstadt
1972 Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da (TV film)
Geradeaus bis zum Morgen
1971 Fräulein von Stradonitz in memoriam
Gebissen wird nur nachts
Italiener, Der (TV film)
Jaider, der einsame Jäger
Vampira (TV film)
1970 Flirt
Piggies (TV film)
1969 Ich bin ein Elefant, Madame
1968 Liebe und so weiter
Söhne, Die (TV film)
To Grab the Ring
Tramp oder der einzige und unvergleichliche Lenny Jacobsen (TV film)
1967 Abgründe (TV film)
Claire (TV film)
Findling, Der (TV film)
1966 Beginn, Der (TV film)
Het gangstermeisje
Ono
1965 Aah... Tamara
Damm, Der
Een zondag op het eiland van de Grande Jatte
Jongens, jongens, wat een meid
Unbeschriebenes Blatt (TV film)

TV seriály

1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Pusinka (TV seriál)
1995 Zwei Brüder (TV seriál)
Die lange Nacht (E02)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Wochenendgeschichten (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1970 Flirt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky