foto

Robert Markowitz

  • nar. 7.2.1935 (86 let)
    Irvington, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Mstitel (TV film)
2005 Obhájce smrti (TV film)
2003 Na mou čest (TV film)
2002 Pilotova žena (TV film)
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)
2000 Gatsby (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
1998 Nicholasův dárek (TV film)
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
Smrt na Everestu (TV film)
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
1994 Because Mommy Works (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1993 Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Overexposed (TV film)
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1990 Smrt přišla brzy (TV film)
Vyznamenání (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
Alex: The Life of a Child (TV film)
1985 Children of the Night (TV film)
Kojak: The Belarus File (TV film)
1984 My Mother's Secret Life (TV film)
1983 Fantom opery (TV film)
1982 Pray TV (TV film)
Zeď (TV film)
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
1979 Hlasy
1977 Storyteller, The (TV film)
The Deadliest Season (TV film)

TV seriály

1988 A Dangerous Life (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Čarovná sobota (S02E03)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Serpico (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky