foto

Jesse Bochco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Wake Up (S04E11)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Deals with Our Devils (S04E07)
Watchdogs (S03E14)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
4,722 Hours (S03E05)
Love in the Time of Hydra (S02E14)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Heavy Is the Head (S02E02)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
2012 Dallas (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Oběť (S04E09)
2007 Dirt (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Chicago (S02E16)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace