foto

Hiroši Mikami

  • nar. 23.7.1962 (57 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2004 Předtucha
2003 Kóšonin (TV film)
2001 Tsuki no sabaku
1997 Parasaito Ivu
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
Suwarôteiru
1993 Yaneura no sanposha
1992 Topâzu
Tóki rakudžicu
Yamai wa kikara: Byōin e ikō 2
1989 Ni ju-seiki shonen dokuhon
1988 Kong qiao wang zi
Tokyo pop
1987 Watashi o ski ni tsurete itte
1986 New Morning of Billy the Kid
1985 Mishima: A Life in Four Chapters
1983 Veselé Vánoce, pane Lawrenci
1979 Collections privées

TV seriály

2019 Šúdan sasen (TV seriál)
2017 Shachôshitsu no Fuyu: Kyodai Shinbunsha wo toru otoko (TV seriál)
2016 Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
2015 Shokuzai no Sonata (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
2008 Pandora (TV seriál)
2007 Propózu daisakusen (TV seriál)
2003 Kyohansha (TV seriál)
2002 Bara no jujika (TV seriál)
Onmyoji Abe no Seimei (TV seriál)
2000 Straight News (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1995 Shinkon Nari! (TV seriál)
1994 Kono jo no hate (TV seriál)
Tekireiki (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)
1992 Anata Dake Mienai (TV seriál)
1991 Soredemo Ie wo Kaimashita (TV seriál)
1990 Sekai de Ichiban Kimi ga Suki (TV seriál)
1988 Kimi ga Uso wo Tsuita (TV seriál)
Kimi no Hitomi wo Taihosuru! (TV seriál)
1985 Kinjirareta Mariko (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky