foto

Teppo Airaksinen

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Drsný život Juice Leskinena
2017 Strop
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2012 Kulman pojat
2010 Onnelliset läskit
2008 Suurin ja kaunein
2006 Isänpäivä (studentský film)
Metsä (studentský film)
2005 Sunshine
2004 Vuosipäivä

TV seriály

2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
Elämänremontti (S02E07)
Messukuokkavieraat (S02E03)
další epizody (5)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Viimeinen pari kaapista ulos (S01E08)
další epizody (10)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (6)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
2012 Kimmo (TV seriál)
2010 Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2013 Jalkapallomaa

TV pořady

2016 Supertähdet (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kulman pojat
2010 Onnelliset läskit
2006 Isänpäivä (studentský film)
2005 Sunshine
2004 Vuosipäivä

Dokumentární

2013 Jalkapallomaa

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2006 Isänpäivä (studentský film)
2004 Vuosipäivä

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Sunshine
2004 Vuosipäivä

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Fling (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2013 Jalkapallomaa

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace