foto

Irasj Asanti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Høvdinger
2011 Utpressing for nybegynnere

TV seriály

2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Velká vánoční lež (E01)
2018 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Høvdinger

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Høvdinger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky