foto

Kristian Bruun

  • nar. Toronto, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Deadly View
The Go-Getters
2017 Ashes
The Definites
The Space Between
2016 3-Way (Not Calling)
Country Crush
First Round Down
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
Let's Rap
Night Cries
Regresión
2014 Bang Bang Baby
Dirty Singles
2012 Blood Pressure
2011 Change of Plans (TV film)
2005 Holiday Hypnosis
2003 Good Morning Tomorrow (TV film)

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
The Ring (E10)
Happy Campers (E09)
Voiceover (E08)
další epizody (10)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
Guillotines Decide (S05E08)
další epizody (8)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Bude zle (S10E18)
Bohyně pomsty (S10E15)
Murdochovi sousedé (S10E13)
další epizody (5)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
The Truth (E05)
Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
další epizody (8)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
Polibek smrti (S10E07)
Planoucí srdce 2. část (S10E02)
další epizody (5)
2015 Con Man (TV seriál)
Schitt's Creek (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (9)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
Mazaný detektiv (S08E18)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
další epizody (9)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Fan klub detektiva Murdocha (S08E06)
Murdoch zasahuje na Manhattanu (S08E05)
Staré dobré časy (S08E03)
další epizody (9)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Variations Under Domestication (S01E06)
další epizody (6)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
další epizody (8)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 1. část (S05E07)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace