foto

Silvio Orlando

  • nar. 30.6.1957 (62 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Un paese quasi perfetto
2013 La sedia della felicità
La variabile umana
2012 Natale con i fiocchi, Un (TV film)
2011 Il delitto di Via Poma (TV film)
Missione di pace
2010 Genitori & figli:) - Agitare bene prima dell'uso
Pašije
2009 Ex
Il Grande sogno
2008 Giovannin otec
Klidný chaos
2006 Kajman
2004 Dopo mezzanotte
2003 Opopomoz aneb Vánoční příběh
2002 Bear's Kiss
Consiglio d'Egitto, Il
Il Posto dell'anima
Ohnivá linie: Bitva u El Alameinu
2001 Pokoj mého syna
Světlo mých očí
2000 Je préfère le bruit de la mer
1999 Fuori dal mondo
1998 Apríl
Figli di Annibale
Polvere di Napoli
1997 Auguri professore
Nirvana
1996 Ferie d'agosto
Il cielo è sempre più blu
Intolerance
Magi randagi, I
Mia generazione, La
Vesna va veloce
1995 La scuola
1994 Michele alla guerra (TV film)
1993 Arriva la bufera
Sud
1992 Altra vita, Un'
Richiamo della notte, Il
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Portaborse, Il
1990 Matilda
Settimana della sfinge, La
1989 Palombella Rossa
1987 Kamikazen ultima notte a Milano

TV seriály

2019 The New Pope (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2005 Padri e figli (TV seriál)
1999 Vita che verrà, La (TV seriál)
1986 Zanzibar (TV seriál)

Dokumentární

2008 La fabbrica dei tedeschi
1998 Homo cinematographicus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace