foto

Sang-myeon Park

  • nar. 27.1.1968 (50 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Neulgeun jajeongeo
2014 Baekpeuro
2013 Dárek do cely č.7
2010 Juyuso seubgyuksageun 2
2007 Kwonsunbunyeosa nabchisageon
Sangsabooilce - doosabooilche 3
2005 Jambok geunmu
Kangryeok 3 ban
2002 Dodookmatgo motsala
Joheun saram isseumyeon sogaeshikyeo jwo
Yuadogjon
2001 Dalmaya nolja
Hyumeoniseuteu
Jopok manura
2000 Hamyeondoinda
Libera me
Rány pod pás
1999 Na útěku
1998 Shinjang Gaeub
1997 Neombeo 3

TV seriály

2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
2017 Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Woolijibe saneun namja (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Ahnaeseukaendeul - Barami boonda (TV seriál)
Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
2013 Yoori banchanggo (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
Soosanghan gajok (TV seriál)
2011 Kulreo obeu woomun (TV seriál)
2010 Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
Maerineun wibakjoong (TV seriál)
2009 Sae namja (TV seriál)
2008 Urideului haepi ending (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
Yeosabuilche (TV seriál)
2007 Dosigoedam dejabyu sijeun 1 (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
2004 Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Hyeongsa (TV seriál)
Olin (TV seriál)
2002 Byeoleul ssoda (TV seriál)
2001 Keu yeojane jib (TV seriál)
Yeonindeul (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1999 Wang cho (TV seriál)

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace