foto

Alexander Schubert

  • nar. 1970
    Potsdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin Blümchen
Die Läusemutter
2018 Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
Gundermann
Ronny & Klaid
2017 Bullyparade - Der Film
Kupředu levá
Schneeflöckchen
Tatort - Auge um Auge (TV film)
2016 Mind Your Body (studentský film)
Upíří sestry 3
2015 Abschussfahrt
Aslan
Traumfrauen
2013 Buddy
Tatort - Allmächtig (TV film)
Wilsberg - Die Entführung (TV film)
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
2005 Nick Knatterton - Der Film
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Hotte im Paradies (TV film)
2001 Das Weibernest (TV film)
Tanker (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Gestern ist nie vorbei (TV film)
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1997 Raus aus der Haut (TV film)
Strong Shit (TV film)
Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)
1994 Unbekannte Deserteur, Der
1992 Banale Tage
Stilles Land
Varieté
1990 Alter Schwede (TV film)
1989 Schulmeister Spitzbart (TV film)
1987 Jeder träumt von einem Pferd (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Die Abrechnung (S01E02)
Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (8)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Mikrowellen (S01E06)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Verführung (E60)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2008 Two Funny - Die Sketch Comedy (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord ist sein Hobby (S03E17)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 In jeder Beziehung (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky