foto

Alan Gifford

  • nar. 11.3.1911
    Taunton, Massachusetts, USA
  • zem. 20.3.1989 (78 let)
    Blairgowrie, Perthshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Who Dares Wins
1981 Ragtime
1974 Fáze IV
1972 Legenda o Charleym
1968 2001: Vesmírná odysea
Jen když se chechtám
Katanga: Jednou do pekel a zpět
Lásky Isadory Duncanové
Portrait of a Lady, The (TV film)
1966 Drop Dead Darling
Where the Spies Are
1965 Ambassadors, The (TV film)
Carry On Cowboy
1964 Devil Doll
1962 The Road to Hong Kong
1961 No Kidding
Town Without Pity
Visa to Canton
1960 Schachnovelle
Too Young to Love
Wernher von Braun
1959 Myš, která řvala
1958 Escapement
Pařížské prázdniny
Screaming Mimi
1957 Chain of Events
Flying Scot, The
Hour of Decision
Král v New Yorku
Na druhou stranu mostu
Time Lock
1956 Satellite in the Sky
The Iron Petticoat
1955 Barbados Quest
No Smoking
Prize of Gold, A
Yank in Ermine, A
1954 Lilacs in the Spring
1953 Appointment in London
1952 It Started in Paradise
1951 Kouzelná skříňka
1950 Kangaroo Kid, The

TV seriály

1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Ani vražda už není, co bývala (E24)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Duplicate Man (S02E13)
1963 Espionage (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Monsters, The (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace