foto

Dina Pathak

  • nar. 4.3.1922
    Indie
  • zem. 11.10.2002 (80 let)
    Bandra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Border Hindustan Ka
Pinjar: Beyond Boundaries...
2002 Bollywood / Hollywood
Devdas
2001 Aashiq
Lajja
Tum Bin
2000 Champion
Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya
1999 Kartoos
Pyaar Koi Khel Nahin
Silsila Hai Pyar Ka
1998 Gharwali Baharwali
Himmatwala
Zulm-O-Sitam
1997 Cizí země
Mere Sapno Ki Rani
Zor
1996 Aurat Aurat Aurat
Yash
1995 Dushmani: A Violent Love Story
Maidan-E-Jung
Sabse Bada Khiladi
Yaraana
Zakhmi Sipahi
1994 Eena Meena Deeka
Raja Babu
Tarpan (The Absolution)
1993 Aaina
Aankhen
Chor Aur Chand
Jaagruti
Phool
Sunday
1992 Aaj Ka Goonda Raj
Kabhi Dhoop Kabhi Chhaon
Yaad Rakhegi Duniya
1991 Ghar Parivaar
Pita
Sanam Bewafa
Saudagar
Vnitřní hlas
1990 Khilaaf
1989 Clerk
Hum Intezaar Karenge
1988 Anjaam Khuda Jaane
Mohabbat Ke Dushman
Yateem
1987 Aulad
Ijaazat
Mera Yaar Mera Dushman
Mirch Masala
Raahee
1986 Andheri Raat Mein Diya Tere Haath Mein
Angaaray
Ek Chadar Maili Si
Ek Pal
Haathon Ki Lakeeren
Karamdaata
Naache Mayuri
Shart
1985 Ankahee
Balidaan
Jhoothi
Ramkali
Sur Sangam
1984 Asha Jyoti
Bindiya Chamkegi
Cesta do Indie
Mohan Joshi Hazir Ho!
Rakta Bandhan
Sasural
Svátek ohně
Yaadgaar
Yahan Wahan
1983 Achha Bura
Arpan
Prem Tapasya
Woh 7 Din
1982 Arth
Bheegi Palkein
Dil Akhir Dil Hai
Dil-E-Nadaan
Lakshmi
Prem Rog
Star
Tumhare Bina
Vijeta
Yeh To Kamaal Ho Gaya
1981 Aapas Ki Baat
Biwi-O-Biwi: The Fun-Film
Naram Garam
Sansani: The Sensation
Shama
Sharada
Umrao Jaan
1980 Bhavni Bhavai
Humkadam
Khubsoorat
Naxalites, The
Saajan Mere Main Saajan Ki
Thodisi Bewafaii
1979 Ahsaas
Bebus
Do Ladke Dono Kadke
Gol Maal
Jeena Yahan
Khandaan
Meera
Solva Sawan
1978 Badaltey Rishtey
Bhookh
Chakravyuha
Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime
1977 Aadmi Sadak Ka
Anurodh
Bhumika
Dream Girl
Gharaonda
Gher Gher Matina Chula
Kinara
Kitaab
Paheli
Shankar Hussain
Vishwasghaat
1976 Chitchor
Lagaaam
Sangat
1975 Anari
Chaitali
Mausam
Mrig Trishna
1974 Aap Ki Kasam
Charitraheen
1973 Aavishkar
1972 Koshish
1971 Jal Bin Machhli Nritya Bin Bijli
1970 Devi
Sachaa Jhutha
1969 Saat Hindustani
Sara Akash
Satyakam
The Guru
1966 Uski Kahani

TV seriály

1997 Junoon (TV seriál)
1996 Saahil (TV seriál)
1986 Tamas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky