foto

Göran Forsmark

  • nar. 4.2.1955 (64 let)
    Malmberget, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sverige är fantastiskt
2014 Miraklet i Viskan
2013 Eskil a Trinidad
2008 Místo abrakadabra
2007 Colorado Avenue
Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Sluneční bouře
Vzpoura v Kautokeinu
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2003 En vinnartyp
2000 Hassel - Förgörarna
Ztraceni beze stopy
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1997 Sanning eller konsekvens
1996 Stålbadet (TV film)

TV seriály

2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Isabella (TV seriál)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace