foto

Göran Forsmark

  • nar. 4.2.1955 (65 let)
    Malmberget, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Den längsta dagen
2015 Sverige är fantastiskt
2014 Miraklet i Viskan
2013 Eskil a Trinidad
2010 Kommissarie Späck
2008 Místo abrakadabra
2007 Blåbärskriget
Colorado Avenue
Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Sluneční bouře
Vzpoura v Kautokeinu
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2003 En vinnartyp
2001 Jordgubbar med riktig mjölk
2000 Hassel - Förgörarna
Ztraceni beze stopy
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1997 Sanning eller konsekvens
1996 Lovci
Stålbadet (TV film)

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Full i Stockholm (S02E08)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
Småstaden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Isabella (TV seriál)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1979 Våning för 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky