foto

Michael Ray Rhodes

  • nar. 11.7.1945 (73 let)
    Estherville, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Shaughnessy (TV film)
Studentka na telefon (TV film)
1995 Nevinný syn (TV film)
1994 Christy (TV film)
1993 Heidi, děvčátko z hor (TV film)
Visions of Murder (TV film)
1992 Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Děti (TV film)
Equal Justice (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
1989 Wolf (TV film)
1985 Čtvrtý z mudrců (TV film)
1984 Juggler of Notre Dame, The (TV film)
Pilot, The (TV film)
Safe Harbor (TV film)
Weekend (TV film)
1982 Shooting, The (TV film)

TV seriály

2003 Zázraky (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1993 Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
H.E.L.P. (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Trosečníci (S01E13)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1984 Buchanan High (TV seriál)
1983 This Is the Life (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace