foto

Maria Fernanda Cândido

  • nar. 25.5.1974 (45 let)
    Londrina, Paraná, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 První zrádce
2015 My Hindu Friend
2014 Apneia
O Amuleto
2010 Aparecida: O Milagre

TV seriály

2015 Felizes Para Sempre? (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2010 S.O.S. Emergência (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
2000 Aquarela do Brasil (TV seriál)
1999 Terra Nostra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky