foto

Sabrina Rattey

  • nar. 24.4.1980 (40 let)
    Guben, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Spiegel-Affäre (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Saze štěstí (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2001 Déjà vu
2000 Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
Schräge Familie, Eine (TV film)
1998 Tod auf Amrum (TV film)
1996 Das Traumschiff - Sydney (TV film)
1978 Der keusche Lebemann (TV film)

TV seriály

2009 Flemming (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Immer in Bereitschaft (S08E38)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Antons Geheimnis (S04E05)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1992 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2006 Ninas Welt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky