foto

Hyeong-tak Shim

  • nar. 12.1.1978 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Abbaneun dal
2005 Yenaesoolsa
2004 Inhyeongsa

TV seriály

2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
Nal nokyeojuo (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Saekdaleun namnyeo (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
Miss mammamia (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Bomiui bang (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Jalnasseo, jeongmal! (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Namjareul mideotnye (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
2008 Keukeuseomeui bimil (TV seriál)
Sarangeun masitda (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Journey of the 12 Cats

Host

TV pořady

2017 골든 탬버린 (TV pořad)
2016 Baeteul teulib (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky