foto

Robert Skjærstad

  • nar. 7.5.1966 (54 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cesta za králem trollů
Hjemsøkt
2016 Børning 2
2014 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2013 Working Stiff
2011 Magické stříbro - hledání kouzelného rohu
2010 Domů na Vánoce
2008 Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
Poslední kšeft
2006 Středoškolský profesor Pedersen
Trigger
2004 Havaj, Oslo
Ikke naken
2003 Léto s vlky
2002 Glasskår
Kissed by You
Que será, será
2001 Amatørene
2000 Turbulent sone (TV film)
1999 Fomlesen i kattepine
Magnetisørens femte vinter
Olsenbandens siste stikk
1997 Pošťák, který nikdy nezvoní

TV seriály

2020 Rig 45 (TV seriál)
En av oss (S02E04)
Någon annan ombord (S02E03)
Hon är där ute (S02E02)
další epizody (4)
2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Pohár (S02E03)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
další epizody (6)
Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (8)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
Special Education (S02E06)
The Island (S02E05)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
The Flamingo (S01E02)
2008 Hvaler (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky