foto

Erik Madsen

  • nar. 3.9.1975 (45 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De forbandede år
2019 Das Leben meiner Tochter
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
2014 Die Einsamkeit des Killers vor dem Schuss
Katie Fforde: Láska nezná hranic (TV film)
2013 Nur mit euch! (TV film)
2012 Pommes Essen
Tento život
2011 Čas hrdinů
2010 Wide Blue Yonder

TV seriály

2020 Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
Die Mutprobe (E05)
2019 Vikingové (TV seriál)
Co se děje v jeskyni (S05E19)
Baldur (S05E18)
Nejstrašnější věc (S05E17)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve stínu moci (S06E01)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dirty Harry (S08E05)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Vězeň (S01E03)
Had (S01E02)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Pašák (TV seriál)
Alles für die Katz (S02E01)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Russland, mein Schicksal (TV film)
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky