foto

Monique Schröder

  • nar. 17.5.2003 (16 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nur mit euch! (TV film)
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2012 Ochránce
Smrt On Air
Sněženka a Růženka (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
2010 Der Mann, der über Autos sprang
Pozor na doktora (TV film)
2009 Dinosaurier
Sněhové pusinky (TV film)
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)

TV seriály

2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (8)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky