foto

Sandy Powell

  • nar. 7.4.1960 (57 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Edvard II.

TV pořady

2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
2005 77. Annual Academy Awards (TV pořad)
1999 71. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace