foto

Michael Jenn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trpká úroda
We Still Steal the Old Way
2016 The Limehouse Golem
Ztracené město Z
2015 Královna pouště
Popelka
2013 Světová válka Z
2009 Sherlock Holmes
2007 La Luna en Botella
2005 Utržený ze řetězu
Valiant
2000 Boj s vlkem (TV film)
Quills - Perem markýze de Sade
Sabotage!
1999 Johanka z Arku (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
1991 One Against the Wind (TV film)
1987 Maurice
1986 Banditi nebe
1985 Tanec s cizincem
1984 Jiná země

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
A Dangerous Game (E01)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2013 Atlantis (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
The Princes in the Tower (E09)
The King Is Dead (E08)
2012 Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2010 Merlin (TV seriál)
Proměna (S03E06)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Merlin (TV seriál)
Na cestě do Avalonu (S01E07)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2001 Fire, Plague, War and Treason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky