foto

Peter Sellars

  • nar. 27.9.1957 (61 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Niño, El (TV film)
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
1987 Král Lear

Režijní filmografie

Filmy

2017 La Clemenza di Tito (divadelní záznam)
2016 Saariaho: Only the Sound Remains (divadelní záznam)
2004 L'amour de loin (divadelní záznam)
1993 The Seven Deadly Sins (TV film)
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace