foto

Stefan Viering

  • nar. 1946
    Lüneburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2007 Schöne Aussicht (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2005 Hledá se chůva (TV film)
2004 Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2002 Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
1999 Jackiino dítě (TV film)
Tobias Totz und sein Löwe
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Lupo und der Muezzin (TV film)
1989 Schweinegeld

TV seriály

2009 Tlusťoch (TV seriál)
Pod falešnou vlajkou (S03E10)
Za zavřenými dveřmi (S03E09)
2002 Bloch (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace