foto

Alois Moyo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Blindgänger (TV film)
Tatort – Verbrannt (TV film)
2012 Ein starkes Team - Eine Tote zu viel (TV film)
Iron Sky
2010 Die Käserei in Goldingen
1992 Síla muže

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Tenká černá linie (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Za zavřenými dveřmi (S03E09)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace