foto

Michael Wenninger

  • nar. 27.11.1969 (48 let)
    Wolfratshausen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fénix
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
2010 Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
2007 Tatort - Blutsbande (TV film)
2006 Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1998 Schläfer, Die

TV seriály

2009 Die Wölfe (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace