foto

Michael Wenninger

  • nar. 27.11.1969 (50 let)
    Wolfratshausen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fénix
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
2010 Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Wohin mit Vater? (TV film)
2007 Tatort - Blutsbande (TV film)
2006 Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1998 Schläfer, Die

TV seriály

2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgelenkt (S10E30)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eigenheim (S07E02)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Verkauft und verraten (E15)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky