foto

Ina Holst

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2012 Herzversagen (TV film)
2011 Gegengerade - 20359 St. Pauli
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Die Schimmelreiter
2006 Der Mann im Strom (TV film)
Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
Sketchköppe
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2004 Erbsen auf halb 6
2003 Dann kamst du (TV film)
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
1999 Gigantický
Speciální jednotka (TV film)
1998 Der Campus
Ufos über Waterlow (TV film)

TV seriály

2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Na ostří nože (S02E10)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Nacht der großen Flut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace