foto

Bethel Leslie

  • nar. 3.8.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.11.1999 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Uninvited
Vzkaz v láhvi
1998 Saint Maybe (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
1995 Kansas (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
1987 Jako nepoddajný plevel
Long Day's Journey Into Night (TV film)
1979 Beyond Death's Door
Old Boyfriends
1978 Dar lásky (TV film)
1975 Last Survivors, The (TV film)
1971 Dr. Cook's Garden (TV film)
1970 Molly Maguires
1965 Ambassadors, The (TV film)
Rage to Live, A
1963 Captain Newman, M.D.
1959 The Rabbit Trap

TV seriály

1985 The Equalizer (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Cosmopolitan Theatre (TV seriál)
Love of Life (TV seriál)
Out There (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Girls (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Theatre of Romance (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1963 Zvířata - vyp.

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Christmas for Boomer, A (TV film)

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Family (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace