foto

Fumio Watanabe

  • nar. 31.10.1929
    Tokio, Japonsko
  • zem. 4.8.2004 (74 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kidonappu burúsu
1980 Hipokuratesutači
Šógunovi nindžové
1978 High Seas Hijack
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Nihon no don: Jabóhen
1976 Kobra - smrt manekýnky
1975 Kareinaru cuiseki
Kokuso sezu
Mamuši to aodaišó
Nihon ninkjódó: Gekitocuhen
Odsouzená Střela
Tôkyô Deep Throat fujin
1974 Gekitocu! Sacudžin ken
Karadžiši keisacu
Mamuši no kjódai: Futari awasete sandžuppan
Sandaime šumei
Seidžú gakuen
Waga miči
1973 Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
Nippon yôkaiden - Satori
1972 Džošú 701gó: Sasori
Džošú sasori: Dai 41 zakkjobó
Kizu darake no džinsei: Furui jacu de gozansu
Majaku baišun G-Men
Nihon akuninden: Džigoku no mičizure
Porno no teió: Šiššin toruko furo
Vlk samotář a mládě: Námezdný zabiják
1971 Bakuto kirikomitai
Gokuaku bozu - Nomu utsu kau
Gorocuki mušuku
Hačigacu no nureta suna
Nihon akunin den
1970 Buraikan
Dnes žít, zítra zemřít
Gendai jakuza: Šindžuku no jotamono
Hakurai džingi: Kapone no šatei
Jakuza deka: Marifana micubai sošiki
Nihon boryoku-dan: kumicho kuzure
Nippon no akuryo
Čizome no daimon
1969 Furjó bančó: Inošika Očó
Gendai jakuza: Jotamono džingi
Korošija o barase
Onna shikaku manji
Shinjuku dorobô nikki
Shônen
Sošiki bórjoku: Kjódai sakazuki
1968 Bakuto kaisanšiki
Kaettekita jopparai
Nemuri Kjóširó: Hitohada kumo
Tokugawa onna keibacuši
Trest smrti oběšením
1967 Heitai yakuza ore ni makasero
Kaisanšiki
Sošiki bórjoku
Waka oyabun kyôjô tabi
Zoku sošiki bórjoku
1966 Hakučú no torima
Tobenai chinmoku
1965 Ecuraku
1961 Kinrjóku
Waga koi no tabidži
1960 Bušidó muzan
Fuefukigawa
Krutý příběh mládí
Krásný podzimní den
Nihon no joru to kiri
Pohřeb slunce
1959 Ai to kibó no mači
1958 Ari no mači no Maria
Džisacu o utta otoko
Joku
Kawaki
Květ rovnodennosti
Wakai hiroba
1957 Sora yukaba
Černá řeka
1956 Izumi
Sanbagarasu saikai su

TV seriály

1995 Daichi no ko (TV seriál)
1993 Jealousy (TV seriál)
1978 Široi kjotó (TV seriál)
1977 Tokusó saizensen (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
1964 Uzushio (TV seriál)