foto

Jeff Wincott

  • nar. 8.5.1956 (62 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeffrey H. Wincott se narodil (8. května 1957) a vyrůstal v Scarborough v Torontu v Ontariu. Je prostřední dítě Williama Wincott a Lucii Buzzetti. Jeho matka pochází ze severní Itálie a otec z Británie. Když byl Jeff ještě chlapec, tak jeho otec postavil na dvorku wrestlingový ring a učil ho boxovat. Poté co dospěl do věku 14-ti let začal se věnovat bojovým uměním. Nyní má pátý dan v karate a černý pás v Tae Kwondu. Na střední škole vynikal v rugby, plavání, fotbalu, zápasu a vodním pólu.

Objevil se v televizních programech, v reklamách a menších filmových rolích, ještě v době, když studoval herectví na torontském Ryersonu a New Yorkském Juilliardu. Po dokončení stuií se stal hvězdou v roli policejního detektiva Franka Giambonea v telvizním seriálu "PROKLETÁ NOC". Později dosti využil¨znalost bojového umění ve filmech, ve kterých účinkoval. Jeff má za manželku zpěvačku Charlotte Wincott, s kterou se oženil 21. června 2003 a je starším bratrem známějšího Michaela.

Martin "c.tucker" Boček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bolden!
2008 House of Fallen
Lake City
2007 Invaze
Lustig
Ukradené diamanty (TV film)
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Zákon: porušen
2001 Milenka smrti
Spravedlnost v hodině dvanácté
2000 Papírové střely
1999 Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Epidemie
Moje velká mafiánská svatba
1996 Profil vraha
Whiskey, Riddles, and Dandelion Wine
1995 Bez východiska
Dárce
Poslední muž
Trefa do černého
Zákon džungle
1994 Když propukne peklo
Právo na život
1993 Štvanec
1992 Martial Law 2
Martial Law 3
Smrtelná sázka
1986 Chlapec v modrém
1985 Big Deal
1980 Happy Birthday, Gemini
Hra na vraha

TV seriály

2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (6)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Riziko povolání (S05E17)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Huang Wu (S06E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Business (S03E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Andare Pescare (S05E09)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Náprava (S01E06)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Semeno (S01E02)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
2005 Sons of Butcher (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
JAG (TV seriál)
Komplikace (S08E12)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Kostlivec ve skříni (S04E10)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Poslední muž
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace