foto

Peter Cousens

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Freedom
2013 Cliffy (TV film)

TV seriály

2015 The Divorce (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Může za to měsíc (S02E17)
1992 Bligh (TV seriál)
1986 Návrat do ráje (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
Under Capricorn (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1977 Cop Shop (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Where Is Daniel?
2014 Freedom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace