foto

Maria Palmer

  • nar. 5.9.1917
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 6.9.1981 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Frankensteinovo zlo
1958 Outcasts of the City
1956 Three for Jamie Dawn
1954 Crash of Moons (TV film) - a.z.
1953 By the Light of the Silvery Moon
Flight Nurse
1951 Strictly Dishonorable
1950 Surrender
The Amazing Mr. Malone (TV film)
1948 13 Lead Soldiers
1947 The Other Love
The Web
1946 Rendezvous 24
1945 Dáma ve vlaku
1944 Dny slávy
1943 Mission to Moscow
1942 Nostradamus and the Queen
1923 Rumpelstilzchen

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Young Marrieds, The (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 The Charles Farrell Show (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál) - a.z.
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace