foto

Valerij Zolotuchin

  • nar. 21.6.1941
    Bystryj Istok, Altajský kraj, Sovětský svaz
  • zem. 30.3.2013 (71 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Viy
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Pět nevěst
2010 Ivanov
Snajper
Velkokníže Jaroslav
2009 Černý blesk
2008 Paradox
2006 Denní hlídka
2004 Noční hlídka
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1997 Ně valjaj duraka...
1993 Ochlamon
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Kak živjotě, karasi?
Vals zolotych tělcov
1991 Govorjaščaja obezjana
1987 Syn (TV film)
1986 Trava zelena (TV film)
Čičerin
1985 Čelověk s akkordeonom
1984 Přišel Bumbo
Tri procenta riska
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Sreď běla dňa
1982 Dětskij mir
Ostrov pokladů (TV film)
Čaroději (TV film)
1981 Jabloko na ladoni
1980 Tajnoje golosovanije
1978 Predvaritělnoje rassledovanije
Zavjalovskije čudiki
1977 Směšnyje ljudi
1976 Jak car Petr ženil mouřenína
Jediná
1974 Carevič Proša
1973 Běrega
Ivan Vasiljevič mění povolání
Každyj děň doktora Kalinnikovoj
Ti, na něž rád vzpomínám
1971 Bumbaraš (TV film)
Dvanáct křesel
Propaža svidětělja
1970 O druzjach tovariščach
Útěk
1969 Cvěty zapozdalje
1968 Chozjain tajgi
Intervencija
1966 Paket (TV film)

TV seriály

2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1979 Maleňkije tragedii (TV seriál)
1974 Volšebnik izumrudnogo goroda (TV seriál)

Dokumentární

2004 Kak snimalsja 'Nočnoj dozor' (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace