foto

Jamie Clayton

  • nar. 15.1.1978 (42 let)
    San Diego, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Chain
2017 Sněhulák
2016 Neon Demon

TV seriály

2020 Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
Labels (S01E05)
Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Say It Ain't So (S02E08)
2019 Láska je láska: Generace Q (TV seriál)
LA Times (S01E04)
Lost Love (S01E03)
Less is More (S01E02)
Prezident v pořadí (TV seriál)
#zacenupravdy (S03E10)
#nerozhodnost (S03E09)
#obtížnározhodnutí (S03E08)
další epizody (6)
2018 Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Osmý smysl (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2016 Osmý smysl (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
Nejlepší věc, co se kdy stala (S03E09)
Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2012 Dirty Work (TV seriál)
2011 Hustling (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Tranďák (S03E07)
Mládí vpřed (S03E06)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)

Dokumentární

2020 V záři reflektorů
2010 Undateable (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 TRANSform Me (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)