foto

Ed Peck

  • nar. 26.3.1917
    New York, USA
  • zem. 12.9.1992 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Flight of Dragons, The
Hey Good Lookin'
Poslední jednorožec
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Příběhy Cheeche a Chonga
Swan Song (TV film)
1978 Nebe může počkat
1977 Vzpomínky na válku
1976 Special Delivery
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
Zajatec 2. avenue
1974 Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1973 Zamilovaný advokát
1972 Every Little Crook and Nanny
Jigsaw (TV film)
The Carey Treatment
1971 Pan Wonka a jeho čokoládovna
Thief (TV film)
1969 Comic, The
1968 Bullittův případ
Man Called Gannon, A
Miluji tě, Alice B. Toklasová!
The Shakiest Gun in the West
1967 Gunn
Kontrapunkt
Ride to Hangman's Tree
1965 The Third Day
1964 One Man's Way

TV seriály

1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
1980 Semi-Tough (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Detective School (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Big Eddie (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Hong Kong Phooey (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Super, The (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zítra bude včera (S01E21)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Steve Randall (TV seriál)
1951 Amazing Mr. Malone, The (TV seriál)
Major Dell Conway of the Flying Tigers (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Inside Detective (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace