foto

François Mitterrand

  • nar. 26.10.1916
    Jarnac, Charente, Francie
  • zem. 8.1.1996 (79 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zaujetí - a.z.
2013 Des lendemains qui chantent - a.z.
2011 Changer la vie! (TV film) - a.z.
Le Skylab - a.z.
Vzpoura - a.z.
2008 Sa raison d'être (TV film) - a.z.
2007 Svědci - a.z.
2001 Země nikoho - a.z.
1999 Film 1 - a.z.
1983 Echtzeit
1975 Dreyfus ou L'intolérable vérité

TV seriály

2005 Dalida (TV seriál) - a.z.
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2015 The Great European Disaster Movie - a.z.
2013 Zakázaná historie (TV seriál) - a.z.
2010 Yves Saint Laurent: spalující láska (TV film) - a.z.
2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
Iran and the West (TV seriál) - a.z.
2008 Osmašedesátý (TV film) - a.z.
2006 Chirac, a life in politics (TV film) - a.z.
Dans La Peau De Jacques Chirac - a.z.
2004 Devátá - a.z.
2001 Who Is Bernard Tapie?
1995 Lumière & spol.
1991 François de Jarnac (TV film) - a.z.
Pouštní bouře: Válka začíná (TV film) - a.z.
1987 La marche du siècle (TV seriál)
1981 Notre Dame de la Croisette - a.z.
Reporters
1973 Société du spectacle, La - a.z.
1953 Sochy také umírají - a.z.

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad) - a.z.
Les mitterrand's' (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad) - a.z.
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1982 L'heure de vérité (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace