foto

Allan Louis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cats Dancing on Jupiter
2014 River of Fundament
2013 36 Saints
2007 Divoký Stomp
2005 FAQs
1997 Men Cry Bullets
Tear It Down

TV seriály

2013 Twisted (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Zatímco jsi stála (S05E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minulost, přítomnost a budoucnost (S11E02)
Atentát (S11E01)
Ať uděláš cokoli (S10E24)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Rozsudek (S01E05)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Memory Loss (E06)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Černá vdova (S02E02)
Chuck (TV seriál)
Chuck a stolička (S03E16)
Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
2008 Smetánka (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Řetězová reakce (S02E12)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Hořký konec Edwina Poolea (S02E24)
Ivan Nenapravitelný (S02E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cvičná vražda (S04E18)
Čarodějky (TV seriál)
Britský nápadník (S08E15)
2005 Invaze (TV seriál)
Fish Story (E07)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 The Ten Commandments: The Musical (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky