foto

Karina Fernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miss Marx
2017 Daphne
Nico, 1988
The Angel of Hull
2014 Mr. Turner
Pride
2010 Další rok
2008 Happy-Go-Lucky

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
Ukaž mi svoji lásku (E06)
Lístky do fronty (E03)
2013 Pro strach naděláno (TV seriál)
Undercover Cloth: Part Two (S02E02)
2012 Falcón (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Nakažlivá náklonnost (S11E04)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky