foto

Eeva Jäntti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Pärand
2004 Mary Annin puheenvuoro

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Pärand
2004 Mary Annin puheenvuoro

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Volga 30 päivässä (TV seriál)

TV pořady

2016 Sinulle on postia (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
2014 Mentalisti Noora Karma (TV pořad)
2013 Totuuden torvet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky