foto

Charles Herbert

  • nar. 23.12.1948 (70 let)
    Culver City, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Horrible Horror - a.z.
1960 13 Ghosts
Boy and the Pirates, The
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Last Angry Man, The
The Five Pennies
The Man in the Net
1958 Colossus of New York, The
Moucha
Romance na řece
The Reluctant Debutante
1957 Gun Glory
Le Septième commandement
No Down Payment
Přestřelka u ohrady O.K.
Tattered Dress, The
The Monster That Challenged the World
1956 He Laughed Last
Ransom!
These Wilder Years
1955 Night Holds Terror, The
The View from Pompey's Head
1953 The Long, Long Trailer

TV seriály

1968 Julia (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Inheritors: Part II (S02E11)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Sing the Body Electric (S03E35)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2006 Witch's Dungeon: 40 Years of Chills, The
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace