Reklama

Reklama

Tereza Těžká

Tereza Těžká

nar. 11.01.1996 (28 let)
Opava, Opava, Moravskoslezský kraj, Česko

Diskuze

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

Taky mi nepřijde moc sympatická, ale nejvíc nesympatická (z těch tří) je pro mě Anežka Pithartová, už jenom ty její oči a ksichty, takový nepříjemný :D 

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Dienzenhofer

Prostoru dostala nejvíce, usuzuji, že rozhodnutí padlo na základě teoretického počtu použitelných záběrů.. Ale také mi z nich přijde nejméně sympatická.

Dienzenhofer

Dienzenhofer (hodnocení, recenze)

Mohu se zeptat, čím si jako jediná z těch tří hereček zasloužila nominaci na Českého lva? Mě byla z těch tří snad nejmíň sympatická. 

na příspěvěk reagoval AloeB

ScarPoul

ScarPoul (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak nemyslím si, že by niekoho zaujímalo čo ja mám k tomu povedať :D Dokonca ani nevynášam súd nad tým čo robí.. Je pansexuálka nech je. Ak by potrebovala počuť hlas svojho otca zo záznamníku aby sa spravila je mi to tiež jedno. Nikomu tým neubližuje, tak nech to robí. Myslím si, že ak sa pozrieš na moju prvú správu, tak je tam skôr skrytá kritika toho, čo je ako v dnešnej dobe medializované. Dievča nech robí čo uzná za vhodné a čo cíti. Na to má koniec koncov aj ten instagram nech si ju každý nájde. Toto je moja osobná vec. Vadí mi ak sa rozprávajú takéto veci. Nezmením to. Nejdem kvôli tomu písať to televízie, len som vyjadril názor. A nebuď pasívne agresívny lebo do teba hodím paradajku, jak na La Tomatine. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ScarPoul

je snaď jedno, čo keby :) či ju už niekde pozvali pre niečo iné, ako že hrala v sieti? prosím ťa, že ty nebudeš jeden z tých, čo rozkazujú mileniálom, ako majú v ich dobe žiť? ;-)

na příspěvěk reagoval ScarPoul

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ScarPoul

no ale tie ďalšie dve baby neni vidno pre jej pansexualitu? ona tie videá o svojom životnom štýle zverejňuje na svojim instagrame. že sa toho niekto potom chytí a pozve ju do show je akože vnucovanie sa? :)

na příspěvěk reagoval ScarPoul

ScarPoul

ScarPoul (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Hej ale nomináciu by som jej neupieral, ale osobne si myslím že vo filme hrali ďalšie dve herečky a Tereza je zaujímavá poslednú len preto lebo poukazuje na svoj životný štýl. Pre mňa za mňa nech si robí čo chce, ale rozplývať sa nad pansexualitou a sledovať ju v talkshow ako rozpráva len o tom. Neviem. Asi som len unavený z ľudí čo dostanú nejakú príležitosť, ktorú sa im podarí aj naplniť, ale potom si to doserú tým, že hovoria o veciach ako keby mali pätnásť. Ale pravda...ja zase pansexuál nie som... A keby som aj bol :D tak ako fat fuck by som sa asi nemal tak dobre ako Tereza :D:D

na příspěvěk reagoval dr.horrible

zdenur

zdenur (hodnocení, recenze)

Když už se tady probírají sympatie, tak já s ní problém vyloženě neměl do doby, než začala objíždět různé talkshow, kde vyloženě cpe lidem svůj životní styl. Pomyslná tečka byla, když v jednom rozhovoru dokonce malovala schéma "kdo s kým". Její jméno se v Googlu objevuje v drtivé většině případů v sovislosti s onou úchylkou, takže si lze lehce domyslet, že nebýt pansexuality, neštěkne po ní ani pes.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Herečka

Host

Reklama

Reklama