foto

Elizabeth Sellars

  • nar. 6.5.1923 (94 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
1973 Námezdní síla
1967 The Mummy's Shroud
1964 The Chalk Garden
1963 Still Life
55 dní v Pekingu
1962 The Second Mrs. Tanqueray (TV film)
The Webster Boy
1960 At Home (TV film)
Never Let Go
The Day They Robbed the Bank of England
1959 Bouřlivý let
1958 Law and Disorder
1957 Ordeal by Fire (TV film)
The Man in the Sky
The Shiralee
1956 The Last Man to Hang?
1955 Prince of Players
Three Cases of Murder
1954 Bosonohá komtesa
Desirée
Forbidden Cargo
Three's Company
1953 Recoil
The Broken Horseshoe
1952 Hunted
The Gentle Gunman
The Long Memory
1951 Cloudburst
Night Was Our Friend
1950 Guilt Is My Shadow
Madeleine
1949 Floodtide
1947 The Tragical History of Doctor Faustus (TV film)

TV seriály

1990 Made in Heaven (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Farrington of the F.O. (TV seriál)
1984 Winter Sunlight (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Beat Goes On: The Making of the Mummy's Shroud - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace