foto

Robert Anderson

  • nar. 12.7.1920
    Casey Township, North Dakota, USA
  • zem. 4.1.1996 (75 let)
    Desert Hot Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Dobří a špatní hoši
Mladý Billy Young
1968 Podporujte svého šerifa!
1965 Dolarová past
1964 Hrdinové bez kalhot
1962 Stagecoach to Dancers' Rock
1961 Gambler Wore a Gun, The
The Great Impostor
1960 Crowning Experience, The
The Purple Gang
1958 High School Hellcats
Joy Ride
Kolt pro leváka
Osamělý jezdec Buchanan
The Light in the Forest
The Man Who Died Twice
The Space Children
1957 Muž z Arizony
Přítel Joey
Something of Value
The Night Runner
The Phantom Stagecoach
1956 Fury at Gunsight Pass
Showdown at Abilene
The Toy Tiger
Time Table
1955 Wichita
1954 Rose Marie
The Outlaw Stallion
1953 All Ashore
Divoch
Mission Over Korea
Slečna Sadie Thompsonová
Take Me to Town
The Lawless Breed
The Long, Long Trailer
1952 Cripple Creek
Untamed Frontier
1951 Bright Victory
Never Trust a Gambler
Silver City
The Barefoot Mailman
The Mob
Two of a Kind
1950 Francis
Gold Strike
Kansas Raiders
Peggy
The Desert Hawk
Winchester '73
1949 Story of Molly X, The
Undertow
1948 Johanka z Arcu
1947 Riffraff
The Woman on the Beach
Věčná Ambra
1946 Nocturne
1945 Johnny Angel
West of the Pecos
1944 Action in Arabia
Bride by Mistake
Když jsi odešel
Marine Raiders
Step Lively
The Falcon Out West
1943 Gildersleeve on Broadway
Gildersleeve's Bad Day
Higher and Higher
Rookies in Burma
The Adventures of a Rookie
The Falcon in Danger
The Iron Major
The Leopard Man
The Sky's the Limit

TV seriály

1967 The High Chaparral (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 The Rounders (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Happy (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace