foto

Lukas Schust

  • nar. 1997
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ein starkes Team - Beste Freunde (TV film)
2014 Keine Zeit für Träume (TV film)
Mit Burnout durch den Wald (TV film)
Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2013 Nach all den Jahren (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
Die Lehrerin (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Masserberg (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness 2 (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
2008 Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
Instruktor Schmidt
Man liebt sich immer zweimal (TV film)
Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness (TV film)
2007 Místo činu - Past (TV film)
2006 Hledám rodinu (TV film)
2004 Sám mezi dětmi (TV film)

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Horrorhaus (S16E12)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Jupí, ještě větší zadek, ještě míň sexu (S02E03)
Hurá, konečně zase trampoty s láskou - 1. část (S02E01)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky