foto

Alvy Moore

  • nar. 5.12.1921
    Vincennes, Indiana, USA
  • zem. 4.5.1997 (75 let)
    Palm Desert, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Return to Green Acres (TV film)
The Adventure Machine (TV film)
1989 Dům 3
Narušitel
Nevinné lži (TV film)
1987 A Chucklewood Easter (TV film)
1985 Mrňouskové
The Turkey Caper (TV film)
1984 Hra s ohněm
Little House: The Last Farewell (TV film)
Which Witch Is Which (TV film)
1983 Mortuary
The Christmas Tree Train (TV film)
1981 Early Warning
Scream
1979 Smokey and the Hotwire Gang
1978 Cotton Candy (TV film)
Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
1975 Chlapec a jeho pes
Dr. Minx
Specialist, The
1974 Herbie a stará dáma
Madam Sundance (TV film)
1973 Time to Run
1971 The Brotherhood of Satan
The Late Liz
1969 The Witchmaker
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Gnome-Mobile, The
1965 A Very Special Favor
Love and Kisses
One Way Wahine
1964 3 Nuts in Search of a Bolt
Devil's Bedroom, The
1963 For Love or Money
Později, miláčku!
Sunday in New York
1961 Everything's Ducky
Twist Around the Clock
1960 The Wackiest Ship in the Army
1958 The Heart Is a Rebel
The Perfect Furlough
1957 Módní návrhářka
The Invisible Boy
The Persuader
1956 Screaming Eagles
1955 5 Against the House
An Annapolis Story
1954 Není nad showbyznys
Return from the Sea
Secret of the Incas, The
So You Want to Be a Banker
Susan Slept Here
Vzpoura v bloku 11
1953 Affair with a Stranger
Battle Circus
China Venture
Divoch
Místo určení: Gobi
Off Limits
Páni mají radši blondýnky
The Affairs of Dobie Gillis
The Girls of Pleasure Island
The Glory Brigade
Válka světů
1952 Battle Zone
Fearless Fagan
Flat Top
Okinawa
Skirts Ahoy!
Talk About a Stranger
You for Me

TV seriály

1995 Live Shot (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Moučné dítě (S02E04)
1993 Phenom (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Littles, The (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Lotsa Luck (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Showdown with Rance McGrew (S03E20)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 New Comedy Showcase (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Combat Sergeant (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Mickey Mouse Club (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace