foto

Nicolas Hayer

  • nar. 1.5.1898
    Paříž, Francie
  • zem. 29.10.1978 (80 let)
    Saint-Laurent-du-Var, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1966 Anatole (TV film)
Marie Tudor (TV film)
1965 Faiseur, Le (TV film)
La Métamorphose des cloportes
1964 Gros coup, Le
Le Puits et la pendule (TV film)
1962 Leviathan
Petit garçon de l'ascenseur, Le
Práskač
Znamení lva
1961 Caméra explore le temps: Le drame de Sainte-Hélène, La (TV film)
Reine Margot, La (TV film)
1959 Deux hommes dans Manhattan
Le Petit prof
1958 Caméra explore le temps: La mort de Marie-Antoinette, La (TV film)
Un certain Monsieur Jo
1957 Ce joli monde
1956 Don Juan
Fidelio
L'Homme et l'enfant
Čtyři kroky do nebe
1955 Bel Ami
Fortune carrée
1954 Les Amoureux de Marianne
Noches andaluzas
Par ordre du tsar
Ungarische Rhapsodie
1953 Egypt by Three
Nuit est à nous, La
1952 Domenica
Malý svět dona Camilla
Moineaux de Paris
Rayés des vivants
1951 Maison Bonnadieu, La
Sous le ciel de Paris
1950 Orfeus
Trois télégrammes
Un homme marche dans la ville
1949 Au Grand Balcon
Entre onze heures et minuit
Retour à la vie
1948 Armoire volante, L'
Věznice parmská
1947 Bethsabée
Le Bataillon du ciel
1946 Panika
Vlast
1945 Dorothée cherche l'amour
Falbalas
Fille aux yeux gris, La
1943 Finance noire
Havran
Je suis avec toi
Kapitán Fracasse
1942 Dernier atout
Macao, l'enfer du jeu
Mademoiselle Swing
Moussaillon, Le
À vos ordres, Madame
Âge d'or, L'
1941 Montmartre-sur-Seine
1940 Menaces
Or du Cristobal, L'
1939 Bois sacré, Le
Château des quatre obèses, Le
Deuxième bureau contre kommandantur
Métropolitain
Rappel immédiat
Étrange nuit de Noël, L'
1938 Paradis de Satan, Le
1937 Double crime sur la ligne Maginot
Miarka, la fille à l'ours
Tamara la complaisante
Vénus de l'or, La
1936 Gigolette
Jacques et Jacotte
Mes tantes et moi
Mystérieuse lady, La
Rose effeuillée, La
1935 Heureuse aventure, L'
Paris mes amours
1934 Cartouche
Paquebot Tenacity, Le
1933 Au pays du soleil
Gendre de Monsieur Poirier, Le
1932 Chair ardente

TV seriály

1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1956 Famille Anodin, La (TV seriál)

Dokumentární

1959 À la rencontre de Jean-Sébastien Bach
1950 Hollywood Ten, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky